Hospitalitat

L’entorn natural del municipi ofereix unes condicions de silenci i de tranquil·litat òptimes tant per desenvolupar-hi activitats físiques com d’altres relacionades amb la meditació. D’una banda, la Regidoria de Comerç i Turisme ha impulsat la creació d’itineraris curts per l’entorn del municipi, adreçats tant per a persones del poble com per a turistes que vulguin conèixer Begues. En aquest sentit, també s’ha creat un recorregut per alguns dels edificis i racons més singulars del poble. 

De l’altra, s’ha creat l’Espai de Silenci Parc del Mur, que aprofita la situació privilegiada de l’anomenat mirador del Mur per crear un racó per acollir activitats relacionades amb el ioga i la meditació amb unes vistes panoràmiques del sud de la comarca del Baix Llobregat.

Aquestes accions, a les quals cal sumar les campanyes de foment del consum de productes de proximitat i iniciatives com la Fira de la cervesa artesana, estan adreçades a fomentar un model turístic respectuós amb l’entorn i les persones que hi viuen.


oficina de turisme

Ajuntament de Begues Tel. 93 639 05 38